1. kolo (GRMOŠČICA - POŠTAR)

Prvi susret sezone završio je neodlučnim rezultatom, 4 - 4.  [zapisnik]

Kao i protekle dvije sezone, susret Grmoščice i Poštara je bio neodlučan do samog kraja, ali su se Poštari ovaj put vratili kući sa samo jednim bodom.

Prvi par je donio dva dvoboja mladosti i iskustva, Fučkar - Bradarić te Tonković - Žuljević. Fučkar je ostvario očekivano dobar rezultat (650) i nije dao ni najmanju šansu Bradariću (533), koji je platio danak povratku nakon dužeg izbivanja prošle godine zbog ozljede. S druge strane su se i Žuljević i Tonković mučili u prva 2 seta i rezultat je bio 1:1 te samo jedan čunj prednosti za Tonkovića (274:273). Međutim, Žuljević je puno bolje krenuo u treći set, dok se Tonković nastavio mučiti, pa je i zamijenjen sa Galićom nakon 6 hitaca. Žuljević je vrhunskom igrom u druga 2 seta (341) lagano priveo igru kraju i donio bod za Poštar.

Nakon prve skupine, rezultat je bio 1:1 i Grmoščica je imala prednost od 57 čunjeva.

Druga skupina donosi dvoboje, Uzelac - Totić i Blažek - Odrljin. Poput Fučkara u prvoj skupini, ni Totić protivniku nije dao nikakvu šansu te je donio drugi bod Poštaru sa 4 osvojena seta i najboljim rezultatom susreta, 654. Dvoboj Blažek - Odrljin je bio napetiji, barem u prvoj polovici, pa je tako prvi set otišao na stranu Blažeka (152:151). Nakon što je Odrljin loše odigrao drugi set, Blažek je poveo sa 2:0 i imao prednost od 11 čunjeva. Srećom pa se Odrljin trgnuo u drugoj polovici i dobrom igrom (317) uzeo oba seta, i donio Poštaru treći poen. Osim što su Totić i Odrljin donijeli oba boda, uspjeli su nadohnaditi i zaostatak u čunjevima (posebno zahvaljujući Totićevom odličnom nastupu) iz prve skupine te je Poštar i prešao u vodstvo.

Nakon druge skupine, rezultat je bio 1 : 3 i Poštar je imao prednost od 19 čunjeva.

U trećoj skupini su snage odmjerili Galjanić - Kolić te Gašpert - Grubar. Galjanić i Kolić su vodili tijesnu borbu tokom cijelog susreta. Galjanić je 2 puta vodio u set poenima, 1:0 i 2:1, ali je Kolić odličnom igrom u zadnjem setu (163) donio Poštaru četvrti poen i barem neodlučan rezultat. S druge strane, Grubar nikako nije uspijevao naći pravi ritam pa je mladi Borna Gašpert poveo sa 3:0 u setovima i donio Grmoščici drugi poen. Međutim, prava bitka je bila za čunjeve i odluku o konačnom rezultatu susreta. U zadnjih 15 hitaca se ušlo sa podjednakim brojem srušenih čunjeva. Maestralnom igrom mladog Gašperta i 3 devetke u zadnjem čišćenju (72), Grmoščica je susret završila sa 16 čunjeva prednosti i time ulovila neodlučan rezultat i 1 bod.

Poštaru ostaje žal za propuštenom prilikom da se i treću godinu za redom sa otvaranja sezone vrati sa oba boda.