2. KOLO (RIJEKA - POŠTAR)

Prvo pravo gostovanje je uspješno odrađeno. [zapisnik]

Na početku svake sezone postoji određena nervoza da se odmah od početka krene sa dobrim rezultatima. Tako je i bilo na ovom "prvom" gostovanju sezone, u Rijeci.

U prvom bloku za Poštar su nastupili Žuljević, Manev i Odrljin, a Rijeka je na stazu poslala Freliha, Perušića i Mesarića. Upravo zbog te nervoze, sva tri naša igrača su loše krenuli u utakmicu i izgubili prvi set, bez da je itko uspio baciti preko 135. Već sljedeći set je krenulo na bolje. Sva trojica su dobili set te izjednačili na 1:1. Treći set su opet dobila sva 3 naša igrača te su dobrim igrama stvorili i prednost u čunjevima tako da je zadnji set samo trebalo u miru privest kraju. Žuljević i Odrljin su tako i napravili, a Manev je unatoč gubitku zadnjeg seta sačuvao prednost u čunjevima pa je Poštar nakon prvog bloka vodio 3:0 i imao prednost od 88 čunjeva.

U drugom bloku su nastupili Tomić, Pofuk i Kolić. Nastavili su na dobru igru prvog bloka pa je nakon 60 hitaca Kolić vodio 2:0 u setovima, Pofuk je stao 1:1 uz prednost od 7 čunjeva, ali Tomić nikako nije uspijevao naći svoju igru pa je na polovici gubio 2:0. Predzadnji set je donio najlošije razdoblje igre za Poštar. Domaćini su to iskoristili i prije zadnjeg seta Tomić je gubio 3:0, Pofuk 2:1 (ali je još uvijek imao prednost od 2 čunja), a Kolić je vodio 2:1, ali uz prednost od samo 1 čunja. Još uvijek smo imali ukupnu prednost od 49 čunjeva, ali nije to bilo dovoljno da smo mogli bez straha čekati kraj utakmice. Srećom, nakon vrlo lošeg usljedio je vrlo dobar set pa su Tomić i Pofuk osvojili zadnji set. Tomić je time pomogao povećati ukupnu prednost, a Pofuk je osigurao jos jedan bod za Poštar. Nažalost, Kolić je u tijesnoj borbi izgubio i zadnji set i poen pa je susret završio pobjedom Poštara 6:2.