1. KOLO (VRLIKA - POŠTAR)

Krenula je nova sezona. [zapisnik]

Klub je po drugi put u svojoj povijesti ispao iz elitnog razreda natjecanja u drugu ligu, ali unatoč tome sa veseljem smo dočekali početak sezone. Ovo će biti prilika da upoznamo nove gradove, kuglane, ljude, klubove i stvorimo nova poznanstva i prijateljstva.

Tokom ljetnog prelaznog roka u klub su došla 2 pojačanja, Ivan Tomić i Kostadin Manev. Nadamo se da će se brzo priviknuti na novi klub i suigrače te pomoći da ostvarimo cilj. A to je, naravno, osvajanje prvog mjesta i povratak u prvu ligu.

U prvom kolu nas je čekao gradski dvoboj protiv Vrlike. Bilo je bitno dobro otvoriti sezonu i startati pobjedom da stvorimo sigurnost za ostatak sezone.

Utakmica je prošla bez posebnih iznenađenja. Tomić je, iako malo ozlijeđen, morao igrati zbog odsutnosti Odrljina pa nije ostvario rezultat koji može nego je ostao na 549 i izgubio poen. Poen je izgubio i Kolić, koji je unatoč dobrom nastupu (580) naišao na raspoloženog Vučemilovića pa je u tijesnoj borbi i za samo 3 čunja izgubio poen. Grubar je protiv Mandarića osvojio poen zahvaljujući više osvojenih setova (3:1) iako je ukupno bacio 9 čunjeva manje. Pofuk, Žuljević i Manev su bez ikakvih problema pobijedili svoje protivnike pa je konačni rezultat bio 6:2 za Poštar, uz prednost od 169 čunjeva.

Posebne čestitke Kostadinu Manevu, koji je u svom premijernom nastupu za klub bio najbolji igrač susreta (601).