4. kolo (Medveščak 1958 - Poštar)

Nažalost, četvrto kolo nam je donijelo još jedan poraz. [zapisnik]

Prvi su na stazu izašli Odrljin i Grubar, i za protivnike su imali Mađara i Filipančića. Odrljin je protiv Mađara cijelo vrijeme imao laganu prednost od 20-30 čunjeva, ali je lošom igrom u zadnjem čišćenju (34) dozvoli Mađaru da smanji tu prednost, pa čak i dovede u pitanje poen koji se sve do zadnjih nekoliko hitaca činio siguran. Na kraju Odrljin ipak nije dozvolio iznenađenje te je donio prvi poen za Poštar. S druge strane je Grubar loše krenuo i nakon pola igre je imao samo 277 čunjeva. Filipančić je to iskoristio i vrhunskom igrom (315) poveo 2:0 u setovima i stvorio nedostižnu razliku. Iako je Grubar u drugoj polovici značajno popravio igru (305), to je bilo dovoljno samo da smanji zaostatatk za 10 čunjeva.

Nakon prvog bloka, rezultat je bio 1:1, uz prednost Medveščaka od 21 čunj.

U drugom bloku, Pofuk je krenuo dobro i poveo 2:0 u setovima, uz malu prednost (297:290) u čunjevima. Međutim, druga 2 seta je odigrao katastrofalno (241) te izgubio i poen i prednost koju je imao nakon prve polovice igre. Žuljević se cijelo vrijeme mučio i pokušavao naći svoju igru te je uz iznimno napeta druga 2 seta (145:145 i 141:140) uspio osvojiti poen zahvaljujući većem broju osvojenih setova, iako je ukupno bacio manje čunjeva. Pa je nakon drugog bloka rezultat bio 2:2, uz prednost Medveščaka od 74 čunja.

Slično kao i Pofuk, Biloš je u trećem bloku poveo 2:0 u setovima da bi zatim tijesno izgubio treći set i katastrofalnom igrom u zadnjem setu (113) izgubio i zadnji set i prednost koju je imao. Kolić je nakon 2 seta gubio (1.5:0.5), ali je imao igru i postojala je nada u moguće osvajanje boda. Nažalost, tada je i za njega došao jedan očajan set (114), što je Matić iskoristio i donio Medveščaku još jedan poen i konačnu pobjedu 6:2.