4. kolo (POŠTAR - BJELOVAR)

Susret protiv Bjelovara prošao je očekivano pobjedom i novim bodovima. [zapisnik]

Za Poštar, susret su otvorili Bradarić, Žuljević i Totić. A za Bjelovar su na stazu izašli Šantek, Kasumović i Grof. Niti jedan od 3 dvoboja nije donio zanimljivosti i sva 3 igrača Poštara su povela sa 3:0 u setovima. Nakon vodstva i osigurana sva 3 boda igrači Poštara su popustili u igri pa su Bradarić i Totić propustili priliku da bace 600 čunjeva. Jedino je Žuljević zadržao razinu igre i završio sa 601 srušenim čunjem. Kasnije se pokazalo da će to biti najbolji rezultat Poštara u susretu.

Nakon prve skupine, Poštar je vodio sa 3:0 i 128 čunjeva. Druga skupina je imala lagani zadatak da privede susret kraju.

U drugoj skupini su za Poštar nastupili Odrljin, Grubar i Kolić, a za Bjelovar Željko Košutić, Vokšan i Mijić. Zbog loše igre Grubara kod Poštara i Mijića kod Bjelovara ni u drugoj skupini nije bilo puno zanimljivosti pa je Kolić donio Poštaru četvrti bod i Vokšan Bjelovaru prvi. Jedino su Odrljin i Košutić odigrali donekle zanimljiv susret. Nakon 60 hitaca rezultat je bio 1:1 u setovima i 16 čunjeva prednosti za Košutića. Dobrom igrom u trećem setu Košutić je poveo 2:1 i velikih 25 čunjeva. Slabom igrom u zadnjem setu dao je priliku Odrljinu da nodohnadi zaostatak, ali on to nije iskoristio pa je Košutić osvoji i drugi bod za Bjelovar.

Susret je na kraju završio pobjedom Poštara 6-2.

U sljedećem kolu idemo u goste Osijeku odakle smo se uglavnom vraćali bez bodova, ali se nadamo da će se to ovaj put promjeniti.